Kotimaisen luonnonkosmetiikan verkkokauppa


Onpa mukavaa, että olet löytänyt tiesi pienen verkkokauppamme sivuille! Unicconpuoti toimii osana ekokauneushoitola Hoitopiste Uniccoa, jota pyörittelemme äidin ja tyttären voimin Tampereella. 

Löydät verkkokauppamme valikoimasta laadukasta, kotimaista luonnonkosmetiikaa sekä lahjakortit kauneushoitolaamme. Ostaessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat aina ihoa aidosti hoitavia, ympäristöä kuormittamattomia tuotteita. 

Kosmetiikaa Suomen metsistä, pelloilta, puutarhoista♡

Tuntuuko ihosi talven jäljiltä samealta ja tukkoiselta?

Nopean avun saat ihoa tehokkaasti kirkastavista ja samalla kuorivista tuotteista!

Unna Nordic Heljä Glow Serum

Ihoa tehokkaasti kirkastava ja uudistava seerumi on nopea apu harmaantuneelle ja tukkoiselle hipiälle. Heljä sisältää ihoa kevyesti kuorivaa PHA- happoa sekä variksenmarjamehua, jotka saavat ihosi sädehtimään!

Tilaa!

Unna Nordic Paju Peat Charcoal Bambu Scrub

Syväpuhdistava Paju- kuorintanaamio sisältää turvetta ja aktiivihiiltä, jotka imaisevat magneetin lailla epäpuhtauksia ihosta.

Tilaa!
Nature's Neighbour Green Tea Skin Toner

Nature's Neighbour Green Tea Skin Hydrator

Mikäli ihollasi on myös kuivuutta, valitse tämä ihanan geelimäinen kosteusseerumi! Seerumi sisältää ihoa kevyesti kuorivaa PHA- happoa sekä tehokkaasti kosteuttavaa valkohytykkäsientä, jotka yhdessä tekevät ihosta raikkaan, kosteutetun ja puhtaan.

Tilaa!

Selaa kategorioittain