Tervetuloa Unicconpuotiin!


Onpa mukavaa, että olet löytänyt tiesi verkkokauppamme sivuille! Unicconpuoti toimii osana ekokauneushoitola Hoitopiste Uniccoa, jonka kivijalka sijaitsee Tampereen keskustassa.

Löydät verkkokauppamme valikoimasta laadukasta, kotimaista luonnonkosmetiikkaa sekä lahjakortit kauneushoitolaamme. Ostaessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat aina ihoa aidosti hoitavia, ympäristöä kuormittamattomia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa, joten ostamalla meiltä tuet samalla myös kotimaisia toimijoita sekä pienyrityksiä. 

Talvi tulee, oletko valmis?

Ekokosmetologiemme suosikit kylmiin pakkaspäiviin!

Kosmetiikkaa Suomen metsistä, pelloilta, puutarhoista♡

Asiakkaidemme tämän hetken suosikit

Unna Nordic Usva Cleansing Oil

Unna Nordic Usva Cleansing Oil

Vuoden myydyin tuote! Usva on raikkaan metsäinen, emulgoituva puhdistusöljy kaikille ihotyypeille. Se poistaa iholta vaivattomasti meikin sekä päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet jättäen ihon syväpuhdistetuksi ja kosteutetuksi.

Tilaa!
Fiini Naturally Ruusu-Kaura- kasvovesi

Fiini Naturally Ruusu-Kaura- kasvovesi

2. sijaa pitää ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi, joka sopii kaikile ihotyypeille. Sen hienojakoinen koostumus on vaivaton suihkuttaa suoraan iholle ja lempeä ruusun tuoksu hurmaa käyttäjänsä!

Tilaa!
Unna Nordic Lempi Nurturing Cream

Unna Nordic Lempi Nurturing Cream

Metsäisen raikas, ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvovoide sisältää mm. koivunmahlaa ja rauhoittavaa kaurauutetta. Tämä voide on erityisen ihana sekaiholla ja aikuisella iholla!

Tilaa!

Selaa kategorioittain