Kotimaisen luonnonkosmetiikan verkkokauppa


Onpa mukavaa, että olet löytänyt tiesi pienen verkkokauppamme sivuille! Unicconpuoti toimii osana ekokauneushoitola Hoitopiste Uniccoa, jota pyörittelemme äidin ja tyttären voimin Tampereella. 

Löydät verkkokauppamme valikoimasta laadukasta, kotimaista luonnonkosmetiikaa sekä lahjakortit kauneushoitolaamme. Ostaessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat aina ihoa aidosti hoitavia, ympäristöä kuormittamattomia tuotteita. 

Heinäkuun kampanja

Kun ostat kaksi kappaletta mitä tahansa Nature's Neighbour- sarjan tuotetta, saat kaupan päälle ihoa kiinteyttävän ja kirkastavan Green Rooibos & Aloe Vera Skin Toner- kosteusveden, arvo 45€. 

Lisäämme kosteusveden automaattisesti kaikkiin tilauksiin, jotka sisältävät 2kpl Nature's Neighbour- tuotteita. Etu on voimassa 31.7 saakka tai niin kauan, kun kampanjatuotteita riittää. 

Tutustu ja tilaa

Kosmetiikaa Suomen metsistä, pelloilta, puutarhoista♡

Kesällä kaikki ihot rakastavat näitä tuotteita

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil

Tämä silkkisen tuntuinen, ihon täydellisen raikkaaksi puhdistava puhdistusöljy vie mukanaan päivän aikana iholle kertyneen lian sekä aurinkotuotteet. Sen raikas sitruksinen tuoksu tuo mieleen kesän ja urinkorannat.

Tilaa!

Unna Nordic Paju Peat Charcoal Bambu Scrub

Syväpuhdistava Paju- kuorintanaamio sisältää turvetta ja aktiivihiiltä, jotka imaisevat magneetin lailla epäpuhtauksia ihosta. Täydellinen iholla lämpimänä kesäiltana mökkisaunan päätteeksi.

Tilaa!
Nature's Neighbour Green Tea Skin Toner

Nature's Neighbour Green Tea Skin Hydrator

Kesällä iho kaipaa kevyempiä, mutta silti tehokkaasti kosteuttavia tuotteita. Green Tea Skin Hydrator sisältää ihoa kevyesti kuorivaa PHA- happoa sekä tehokkaasti kosteuttavaa valkohytykkäsientä, jotka yhdessä tekevät ihosta raikkaan, kosteutetun ja puhtaan.

Tilaa!

Selaa kategorioittain