Huhtikuun tuote-etu

Kahden Unna Nordic- tuotteen ostajalle Tyyni Calming Toner- hoitovesi veloituksetta! Tuotelahjan arvo on 29€. Pakkaamme lahjan mukaan automaattisesti, kun ostoskorissasi on kaksi Unna- tuotetta.


Onpa mukavaa, että olet löytänyt tiesi verkkokauppamme sivuille! Unicconpuoti toimii osana ekokauneushoitola Nordic Spa Uniccoa, jonka kivijalka sijaitsee Tampereen keskustassa.

Löydät verkkokauppamme valikoimasta laadukasta, kotimaista luonnonkosmetiikkaa sekä lahjakortit kauneushoitolaamme. Ostaessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat aina ihoa aidosti hoitavia, ympäristöä kuormittamattomia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa, joten ostamalla meiltä tuet samalla myös kotimaisia toimijoita sekä pienyrityksiä. 

Mikäli et ole varma ihotyypistäsi tai et tiedä mitkä tuotteet sopisivat juuri sinun ihollesi parhaiten, lähetä viestiä osoitteeseen info@hoitopisteunicco.fi! Olemme täällä sinua varten ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa. Kerro meille viestissä ihostasi ja voit halutessasi laittaa myös meikittömän kuvan liiteeksi. Katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Kevät on uudistumisen ja kukoistuksen aikaa

Ota kevät vastaan näillä ekokosmetologiemme suosituksilla!

Kosmetiikkaa Suomen metsistä, pelloilta, puutarhoista♡

Asiakkaidemme suosikit vuonna 2024

Unna Nordic Usva Cleansing Oil

Unna Nordic Usva Cleansing Oil

Vuoden myydyin tuote! Usva on raikkaan metsäinen, emulgoituva puhdistusöljy kaikille ihotyypeille. Se poistaa iholta vaivattomasti meikin sekä päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet jättäen ihon syväpuhdistetuksi ja kosteutetuksi.

Tilaa!
Fiini Naturally Ruusu-Kaura- kasvovesi

Fiini Naturally Ruusu-Kaura- kasvovesi

2. sijaa pitää ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi, joka sopii kaikile ihotyypeille. Sen hienojakoinen koostumus on vaivaton suihkuttaa suoraan iholle ja lempeä ruusun tuoksu hurmaa käyttäjänsä!

Tilaa!
Unna Nordic Lempi Nurturing Cream

Unna Nordic Lempi Nurturing Cream

Metsäisen raikas, ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvovoide sisältää mm. koivunmahlaa ja rauhoittavaa kaurauutetta. Tämä voide on erityisen ihana sekaiholla ja aikuisella iholla!

Tilaa!

Selaa kategorioittain