Marraskuun kampanja

Tilatessasi kaksi mitä tahansa Nature's Neighbour- sarjan tuotetta, saat lahjaksi täysikokoisen Raspberry Facial Protection Oil- kasvoöljyn! (arvo 39€)


Onpa mukavaa, että olet löytänyt tiesi verkkokauppamme sivuille! Unicconpuoti toimii osana ekokauneushoitola Hoitopiste Uniccoa, jonka kivijalka sijaitsee Tampereen keskustassa.

Löydät verkkokauppamme valikoimasta laadukasta, kotimaista luonnonkosmetiikaa sekä lahjakortit kauneushoitolaamme. Ostaessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat aina ihoa aidosti hoitavia, ympäristöä kuormittamattomia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa, joten ostamalla meiltä tuet samalla myös kotimaisia toimijoita sekä pienyrityksiä. 

Kosmetiikaa Suomen metsistä, pelloilta, puutarhoista♡

Talvisin iho tarvitsee erityistä hoivaa ja suojaa

Fiini Naturally Kaura-kamomilla- hoitovesi

Tuntuuko ihosi kuivalta ja hieman ärtyneeltäkin? Kaura-kamomilla- hoitovesi tuo iholle runsaasti sen janoamaa kosteutta samalla, kun se hellii ihoa super rauhoittavalla kamomillalla sekä kauralla.

Tilaa!
Nature´s Neighbour Green Tea Skin Hydrator

Nature´s Neighbour Green Teas Skin Hydrator

Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava seerumi on jokaisen ihon uusi paras kaveri. Sen sisältämä vihreä tee rauhoittaa ihoa ja estää tulehduksia, valkohytykkäsieni taas syväkosteuttaa ihoa. Glukanolaktoni eli PHA- happo kuorii kevyesti ihon pintaa pitäen sen kirkkaana ja puhtaana.

Tilaa!
Nature's Neighbour Cocoa & Coconut Skin Barrier Protection Serum

Nature's Neighbour Cocoa & Coconut Skin Barrier Protection Serum

Taivaallisen raakakaakaon tuoksuinen öljyseerumi suojaa ihoa tehokkaasti vaihtelevissa sääolosuhteissa samalla, kun se lukitsee kosteuden ihoon ja estää kosteutta haihtumasta.

Tilaa!

Selaa kategorioittain