Uniccon lahjakorttikauppa


Arjen pyörityksessä on haastavaa muistaa oman itsensä hemmottelun tärkeys ja monet asiat menevätkin usein oman hyvinvoinnin edelle. Muistamalla ystävää, läheistä tai kumppania Uniccon lahjakortilla, annat hänelle aikaa itsensä hemmotteluun ja hyvään oloon.

Voit tilata lahjakortin avoimelle rahasummalle (tällöin kortti käy kaikkiin hoitoin sekä tuotevalikoimaan) tai tiettyyn hoitoon. Lahjakortin toimitustavaksi voit valita e-lahjakortin sähköpostiin, lahjakortin postituksen kirjattuna kirjeenä kotiin tai noudon hoitolan kivijalasta. Voit valita haluatko lahjakortin toimituksen omaan osoitteeseesi vai suoraan lahjan saajalle. 

Sähköiset lahjakortit toimitamme aina mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tunnin sisällä tilaushetkestä. Postitse lähtevät lahjakortit postitamme Postin pikkupakettina seurantakoodin kera yleensä jo saman vuorokauden aikana tilauksesta suoraan sinun tai lahjan saajan postilaatikkoon. Kirjeitse lähetettävistä lahjakorteista veloitamme 4,90€ toimitusmaksun ja ne ovat perillä yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Lahjakorttimme ovat voimassa 12kk ostohetkestä.

Huomioithan lahjakorttia tilatessasi, että lahjakorttia ei voi maksaa Klarnan maksutavoilla. Paytrail sen sijaan tarjoaa kaikki maksutavat myös lahjakorttiostoihin. 

Avoimet lahjakortit

Valitsemalla avoimen lahjakortin, lahjan saaja pääsee itse valitsemaan mieluisat hoidot sekä kotihoitotuotteet kattavasta valikoimastamme. Avoimet lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös Unicconpuodissa.

Lahjakortit hemmottelupaketteihin

Lahjakortit kasvohoitoihin

Puhdas, silkkisen sileä iho kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla.

Lahjakortit jalkahoitoihin

Secret Forest Spa- jalkahoidot eivät ole vain jalkahoitoja - ne kuljettavat sinut elämysmatkalle keskelle taianomaista aarniometsää.

Lahjakortit vartalohoitoihin