Peruutusehdot

PALAUTUS- JA PERUUTUSEHDOT


Peruutusoikeus

Mikäli muutat mielesi ja haluat perua tilauksesi, voit tehdä sen kätevästi peruutuslomakkeella. Rekisteröitynyt asiakas voi tehdä tilauksen peruutuksen kirjautumalla omalle sivulleen ja täyttämällä peruutettavan tilauksen peruutuslomakkeen.


Lähettämällä lomakkeen ennen kuin tilaus on lähetetty (Ennen "Tilauksesi on toimitettu" -ilmoituksen vastaanottamista) Uniccosta, ei asiakkaalle koidu kuluja peruuttamisesta. Jos tilaus on ehditty jo lähettää, maksaa asiakas paketin palautuskustannukset. Jos kyseessä on viallinen tuote tai muu Uniccon virheestä johtuva palautus, tulee asiakkaan reklamoida tuotteesta. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.


Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin kaupan peruutus. Noutamatta jätetystä ja Unicconkauppaan palautuneesta paketista perimme 20 euron käsittelykulut.


Tuotteen palautus

Mikäli muutat mielesi ja haluat palauttaa tuotteesi, on sinulla 14vrk vaihto- sekä palautusoikeus. Huomaathan, että palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Jos tuote on avattu, raukeaa palautusoikeus. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.


Mikäli haluat palauttaa tuotteet / osan tuotteista, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@hoitopisteunicco.fi tai puhelimitse 045 2715732 ennen tuotteen palauttamista. Huomioithan, että palautuksesta/vaihdosta aiheutuneet lähetyskulut ovat sinun vastuullasi. Jos kyseessä on viallinen tuote tai muu Uniccon virheestä johtuva palautus/vaihto, tulee sinun reklamoida tuotteesta.


Palautetun tuotteen arvo hyvitetään, kun tuote on saapunut Uniccoon. Palautuksessa tulee käyttää mielellään alkuperäispakkausta, jossa tuotteet saapuivat. Palautusasiakirjojen ja postin/kuljetusliikkeen kuittikopion sekä seurantanumeron säilyttäminen on vastuullasi. 


Palautusosoite:

Nordic Spa Unicco

Kauppakatu 15

33200 Tampere


Reklamaatio

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai kuljetuksessa vahingoittunut, tulee sinun ilmoittaa ensi tilassa virheestä Uniccoon sähköpostitse osoitteeseen info@hoitopisteunicco.fi tai puhelimitse 045 2715732. Tavaran virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla vanhan tilalle uusi virheetön tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, voi kysymyksen tulla hinnan alennus tai kaupan purku.  Mikäli kyseessä on viallisesta tuotteesta tai muu Uniccon virheestä johtuva palautus/vaihto, ei sinulle koidu toimenpiteestä ylimääräisiä kuluja.