5 Stars Gentle Day Oil
Loppunut

5 Stars Gentle Day Oil

49,00 €
sis. 24 % ALV
Lempeä ja kevyt kasvoöljy, joka hoitaa ärtyneimmänkin ihon pehmeäksi ja rauhalliseksi.
Loppunut

Lempeitä raaka-aineita herkimmällekin iholle. Taianomainen öljy, joka hoitaa ärtyneimmänkin ihon silkin pehmeäksi ja sisältää fantastisia iholle tärkeitä rasvahappoja, luonnollisia keramideja ja kasvisteroleja.

Makadamia – makadamiaöljy sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja. Sisältää suuren määrän palmitoleiinihappoa, jonka pitoisuus vähenee ihon ikääntyessä, näin tehden makadamiasta todellisen superfoodin ihollesi.

Jojoba – korkean luonnollisen keramidipitoisuuden omaava, iho-identtinen raaka-aine.

!Nara – !Nara-kasvi kasvaa luonnollisesti Namibin autiomaassa. Perinteisesti Naran siemenistä puristettua öljyä on käytetty suojaamaan ihoa ankarassa Namibin aavikon ympäristössä. !Nara-öljy sisältää erittäin paljon Omega-6-rasvahappoja sekä vitamiineja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä kuivalle ja ärtyneelle iholle.

Kaktusviikunansiemen – yksi markkinoiden arvokkaimpia kasviöljyjä. Auttaa kirkastamaan silmänympärysihoa, tasoittaa ihon sävyä ja vähentää katkenneita kapillaareja. Auttaa vähentämään aknevaurioiden punoitusta ja tulehdusta sekä vähentämään talin tuotantoa. Sisältää myös runsaasti kasvisteroleja, erityisesti beeta-sitosterolia, joka tarjoaa antioksidantteja sekä antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Fytosterolien ja luonnollisten välttämättömien rasvahappojen yhdistelmä toimii hyvin ikääntymisen ehkäisyssä ja edistää uuden kollageenin tuotantoa.

Cacay – Cacayn on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita, tehostavan kollageenin tuotantoa ja uudistaen ihokudosta minimoiden ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä, sekä pitäen ihon sileänä ja joustavana.

NÄIN KÄYTÄN

Hiero muutama tippa kasvoille ja kaulalle Skin Tonerin ja Skin Hydratorin jälkeen tai sekoita kaikki yhdessä kädelläsi ja ravitse ihoasi todella hoitavalla nektarilla.

AINESOSAT (INCI)

Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Acanthosicyos Horridus Seed (!Nara) Oil**, Opuntia Ficus Indica (Prickly Pear) Seed Oil*, Caryodendron Orinocense (Cacay) Seed Oil, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*

* = luomu raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.