Abyssinian & Argan Oil Control Day Oil 20ml

Abyssinian & Argan Oil Control Day Oil 20ml

35,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä kasvoöljy sisältää tarkoin valittuja öljyjä rasvaisen ihon tarpeisiin. Tsapainottaa tehokkaasti ihon toimintoja, kuten talineritystä.

Abyssinian & Argan Oil Control Day Oil on kehitetty vastaamaan erityisesti rasvoittuvan ihon tarpeita. Se on koostumukseltaan hyvin kevyt öljy, joka imeytyy hetkessä jättäen ihon mattapaintaiseksi.

Öljy on tehty jojobaöljypohjaan. Jojobaöljy on rasvahappokoostumukseltaan lähes identtinen ihon oman talin kanssa, joten sen sijaan että se rasvoittaisi ihoa, jojobaöljy tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa. Kevyt abessinian öljy toimii samalla lailla jojobaöljyn tapaan hilliten tehokkaasti ihon rasvaisuutta. Lisäksi se pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana.

Arganöljy sisältää luontaisesti erittäin suuren määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja se neutraloi vapaita happiradikaaleja iholla. Lisäksi se uudistaa ihoa ja hoitaa arpia niitä vaalentaen. 


KUINKA KÄYTÄN?

Kasvoöljyn paikka ihonhoitorutiinissasi on viimeisenä puhdistuksen, kasvoveden ja seerumin jälkeen. Ota pipetillä 2-3 tippaa sormenpäihisi ja painele / hiero ihoon. Jos haluat super kevyen koostumuksen, voit sekoittaa öljyä 1-2 tippaa ihotyypillesi sopivan seerumin sekaan ja hieroa seoksen ihoon. 


AINESOSAT (INCI)

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Calophyllum Tacamahaca (Tamanu) Seed Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*
* = luomu raaka-aine


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.