Calendula Skin Hydrator 50ml

Calendula Skin Hydrator 50ml

49,00 €
sis. 24 % ALV
Lempeä Calendula Skin Hydrator on seerumi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämä tuote sopii jokaiselle ihotyypille!

Lempeä Calendula Skin Hydrator on seerumi, joka on kehitelty erityisesti herkälle, kosteusköyhälle ja punoittavalle iholle. Sen pohjana toimii lempeä kehäkukkavesi, joka vähentää tehokkaasti ihon punoitusta, vahvistaa ihoa ja vähentää ihoärsytyksiä. 

Kehäkukan kukat sisältävät runsaasti antioksidanttiyhdisteitä, mukaan lukien flavonoideja, polyfenoleja ja karotenoideja. Nämä antioksidantit auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja ja rajoittamaan niiden vaikutusta ihoon. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kehäkukka auttaa suojaamaan ihoa stressitekijöiltä, jolloin iho toimii optimaalisesti ja näyttää parhaalta.

Lisäksi löydät seerumista valkohytykkäsientä, joka on ihoa äärimmäisen tehokkaasti kosteuttava raaka-aine.


KÄYTTÖ

Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, ennen kasvovoidetta- tai öljyä. Ravista tuotetta ennen jokaista käyttökertaa ja pumppaa yksi painallus kädellesi. Levitä kasvovesikostealle iholle. 


AINESOSAT (INCI)

Calendula Officinalis Flower Water*, Aqua, Propanediol, Tremella Fuciformis (Snow Mushroom) Extract, Calcium gluconate, Gluconolactone, Potassium Sorbate, Citric Acid
* = luomu raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.