Calendula Skin Toner

Calendula Skin Toner

29,00 €
sis. 24 % ALV
Kehäkukasta höyrytislattu ihon kosteusvesi, joka rauhoittaa tehokkaasti punoittavaa, kuumottavaa ja herkkää ihoa.

Saatavilla kaksi eri kokoa: 50ml & 100ml

Calendula Skin Toner on kehäkukasta höyrytislattu kasvojen kosteusvesi, joka rauhoittaa tehokkaasti punoittavaa, kuumottavaa ja herkkää ihoa. Rauhoittavien ominaisuuksiensa lisäksi kosteusvesi tarjoilee iholle syväkosteutusta.

Kesäkukka on erinomainen raaka-aine herkälle iholle. Se rauhoittaa tehokkaasti punoitusta, tuo apua ihon herkkyyteen sekä kuumotukseen ja rauhoittaa ihon tulehdustiloja. Siksi kehäkukka onkin loistava erityisesti herkän ihon, atopian, aknen, ruusufinnin sekä couperosan hoidossa. 


Kehäkukan lisäksi kosteusvesi sisältää runsaan määrän antiseptistä xylitolia, joka tuo iholle paljon kosteutta ja pitää huolta ihon hyvästä bakteerikannasta. Lisäksi se edesauttaa muiden aineiden imeytymistä ihoon ja sitoo kosteutta ihoon pitkäaikaisesti.


KENELLE CALENDULA SKIN TONER SOPII?

Kosteusvesi sopii loistavasti kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen se on erityisesti silloin, mikäli ihosi on herkästi reagoiva, punoittava, kuumottava, kärsit aknesta, ruusufinnistä tai couperosasta.


KUINKA KÄYTÄN?

Kosteusveden paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen jälkeen, ennen seerumia ja kasviöljyä. Suihkuta kosteusvettä iholle puhdistuksen jälkeen muutama suihkaus ja painele käsin ihoon. Voit kerrostaa kosteusvettä 2-4 kerrosta maksimoidaksesi ihon kosteuden. 


AINESOSAT (INCI)

Calendula Officinalis Flower Ester*, Xylitol, Glycerin, Potassium Sorbate, Citric Acid

*= luomuna kasvatettu Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.