Caretech Hydrogen- kasvohoito + yllätyslahja

Caretech Hydrogen- kasvohoito + yllätyslahja

135,00 €
sis. 24 % ALV
Kun lahjan saaja saapuu hoitoon, saa hän valita yllätyskoristamme mieluisan yllätystuotteen mukaansa! Korissa mm. kasvovesiä, vartalotuotteita, saippuoita yms.

Caretech Hydrogen on ensimmäinen ihonhoitolaite, joka kuorii ja puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ainoastaan veden voimalla. Näin ollen tämä hoito sopii myös sinulle, jonka iho on herkistynyt kosmetiikalle. Laite tuottaa nopeasti vedestä kylläisen vetyveden, joka poistaa äärimmäisen pienen molekyylikokonsa ansiosta mustapäiden, talin, ilmansaasteiden yms. lisäksi myös vapaat happiradikaalit ihosolujen sisä- ja ulkopuolelta.


Hoito aloitetaan öljy-savipuhdistuksella, jonka jälkeen tehdään itse 4- vaiheinen laitehoito:

Vaihe 1: Pehmentää ihon ulointa kerrosta, kuorii ja poistaa likaa ihon pinnalta.

Vaihe 2: Kuorii ja poistaa likaa t-alueelta.

Vaihe 3: Puhdistaa ihohuokoset mustapäistä, talista, ilmansaasteista yms.

Vaihe 4: Puhdistus pintaa syvemmältä, jossa vetypitoinen vesi puhdistaa vapaat happiradikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta.


Tämän jälkeen hoito jatkuu ihotyyppisi mukaisin hoitotuottein ja lempeällä hartia-decolletehieronnalla. Hoito tuntuu miellyttävältä alusta loppuun ja mikä parasta, tuloksen tuntee ja näkee välittömästi!Erinoimainen hoito sinulle, joka kaipaat ihon tehokasta puhdistusta hellävaraisesti ja kivuttomasti!


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.