Forest Dust Microbiome Magic Oil 100ml

Forest Dust Microbiome Magic Oil 100ml

49,90 €
sis. 24 % ALV
Palauta ihosi silkkisyys! Ihosi ei ole koskaan ollut näin pehmeä, ravittu ja hemmoteltu. Yksi pullo sisältää tuhansia hyvää tekeviä metsän mikrobeja!

Moi Forest Microbiome Magic Oil monitoimiöljy on uuden ajan ihonhoitoa – yksi tuote ja lukematon määrä eri käyttötapoja. Tämä öljy tasapainottaa ja vahvistaa ihoa sekä koko kehoa hoitavien luomuöljyjen ja metsäpölyn avulla. Lapista kerätyn maariantuoksuheinän uute hellii ärtynyttä ihoa ja sen tuoksu auttaa pysymään yhteydessä sisimpäämme myös stressaavina aikoina. 

Tämä monitoimituote sopii vauvasta variin ja koko kehon hoitoon. Voit käyttää öljyä esim kasvoilla rauhoittamaan ärtynyttä ja herkkää ihoa, vartalolla suihkun jälkeen levitettynä sitomaan kosteutta ihoon, huulille ja kuiville kynsinauhoille, vauvan iholle sekä vauvan kylpyveteen jne. 


  • Safloriöljy sopii sekä nuorelle että ikääntyvälle iholle. Safloriöljy ei tuki lainkaan huokosia, sopii siksi hyvin myös seka- ja akneiholle. Öljy sisältää runsaasti luonnollista E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ikääntymiseltä sekä nopeuttaa esimerkiksi haavojen paranemista ja stimuloi ihosolujen uusiutumista. Safloriöljy vähentää iholla tulehdusta, rauhoittaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa.

  • Hiilidioksidiuutettu mustaherukansiemenöljy sisältää kallisarvoisia 3-, 6-, ja 9-omegarasvahappoja, jotka tukevat ihosolujen toimintaa sekä ihon kosteustasapainoa. Mustaherukansiemenöljy estää happiradikaalien vaikutuksia ja ehkäisee juonteiden syntymistä.

  • Kylmäpuristettu luomu jojobaöljy pehmentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa sekä estää kosteuden haihtumista iholta. Jojobaöljy sisältää 6- ja -9 -omegarasvahappoja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojabarriääriä ja hillitsevät tulehdusta iholla.

  • Suomen Lapista kerätty maariantuoksuheinäuute tasapainottaa ihoa ja koko kehoa. Tätä kosteuttavaa uutetta on muinoin käytetty muun muassa ahavoituneen sään rasittaman ihon hoitoon. Maariantuoksuheinä vähentää turvotusta ja vahvistaa hiusverisuonia ja sen tuoksu rauhoittaa mieltä. 


Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa. 


AINESOSAT

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil *, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Carthamus tinctorius Seed Oil, Glycerin, Hierocloe Hirta (Sweet Grass) Extract, Humus Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol

100 % natural origin of total

96,3 % organic of total

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS standard available at http://cosmos..ecocert.com 

Säilytä huoneenlämmössä, ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.