Green Tea Skin Hydrator- syväkosteuttava seerumi 50ml

Green Tea Skin Hydrator- syväkosteuttava seerumi 50ml

46,00 €
sis. 24 % ALV
Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kevyen geelimäinen seerumi on kosteusköyhän ihon pelastaja!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Kevyesti geelimäinen ja erittäin riittoisa Green Tea Skin Hydrator on todellinen kuivan ja kosteusköyhän ihon pelastaja. Kevyen koostumuksensa ansiosta se sopii täydellisesti myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle tuomaan kosteutta, sillä se ei tuki ihoa. Seerumin sisältämä luomulaatuinen vihreä tee ja todella tehokkaasti ihoa kosteuttavaa valkohytykkäsieni yhdessä kosteuttavat, rauhoittavat sekä tuovat iholle runsaasti antioksidantteja. Lisäksi vihreä tee rauhoittaa ihoa, vähentää tulehdusta ja estää talin hapettumista mustapäitä vähentäen. Seerumi sisältää lisäksi glukonolaktonia eli PHA-happoa, joka kuorii ihoa kevyesti pitäen ihon puhtaana ja kirkkaana. 


NÄIN KÄYTÄT

Pumppaa 1-2 pumppausta seerumia puhdistetulle sekä hoitonestekosteutetulle iholle aamuin illoin. Taputtele tai hiero ihoon. Lukitse kosteus ihotyypillesi sopivalla kasvoöljyllä. Voit sekoittaa seerumia myös pumppauksellisen käyttämäsi kasvoöljyn sekaan, jolloin saat aikaan kevyemmän ja helposti imeytyvän koostumuksen. 


AINESOSAT (INCI)

Camellia Sinensis Leaf Water (vihreä tee kasvivesi)*, Aqua, Propanediol, Tremella Fuciformis Extract (valkohytykkäsieni), Gluconolactone (PHA-happo), Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Calcium Gluconate

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.