Hawthorn Berry Skin Hydrator 50ml
Loppunut

Hawthorn Berry Skin Hydrator 50ml

59,00 €
sis. 24 % ALV
Tehotuote, joka taklaa kerralla monta iho-ongelmaa kuten ihon rasvaisuutta, tulehdustiloja, ihon sameutta ja kosteusköyhyyttä.
Loppunut

Hawthorn Berry Skin Hydrator on geelimäinen seerumi, joka on kehitetty vastaamaan ihon monenlaisia tarpeita. Siksi seerumi onkin loistava minimalisteille, sillä tämä tehotuote taklaa monta ihon ongelmaa kerralla! 

Seerumi on tehty timjamivesipohjaan. Timjami on anti-mikrobinen, tulehduksia rauhoittava kasvivesi, joten se on loistava erityisesti rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Seerumi sisältää lisäksi orapihlajanmarjaa, joka on loistava C-vitamiinin lähde. C-vitamiini mm. kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon väriä sekä parantaa ihon rakennetta tehostaen ihon omaa kollageenin tuotantoa. Kurkuman sisältämä kurkumiini puhdistaa huokosia ja vähentää ihon tulehdustiloja. Lisäksi se sisältää runsaan määrän hivenaineita kuten sinkkiä, kuparia, biotiinia sekä B- vitamiinia. 

Ihon kosteustasapainosta pitää huolen tehokkaasti ihoa kosteuttava valkohytykkäsieni, vihreä tee sekä xylitoli. 


KENELLE TUOTE SOPII?

Kaikille niille, jotka kaipaavat rauhoittelua ihon rasvoittumiseen ja tulehdustiloihin, mutta haluavat samalla ihoa kirkastavia ja tehokkaasti kosteuttavia vaikutuksia. 


KUINKA KÄYTÄN?

Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen ennen kasvoöljyä. Ravista tuotetta ennen jokaista käyttökertaa ja levitä 1-2 pumppausta iholle. Suosittelemme levittämään seerumin hieman hoitonestekostealle iholle, jolloin seermi sitoo myös hoitoveden kosteutta tehokkaammin ihoon. 


AINESOSAT (INCI)

Thymus Vulgaris Leaf Water*, Aqua, Camellia Sinensis Leaf Water*, Alcohol, Propanediol, Xylitol, Pentylene Glycol, Curcuma Longa Root*, Tremella Fuciformis (Snow Mushroom) Extract, Crataegus
Monogyna Fruit*, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Sodium Phytate
* = organic
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.