Cocoa & Coconut Skin Barrier Protection Serum 20ml

Cocoa & Coconut Skin Barrier Protection Serum 20ml

39,00 €
sis. 24 % ALV
Huumaavan raakasuklaan tuoksuinen, ihoa tehokkaasti suojaava öljyseerumi päivittäiseen käyttöön.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Huumaava raakasuklaan tuoksuinen, ihoa tehokkaasti suojaava öljyseerumi on kaikkien kuivaihoisten uusi lemppari! Öljyseerumi suojaa ihoa tehokkaasti Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta, vahvistaa ihon omaa suojamuuria ja lukitsee kosteuden tehokkaasti ihoon. 

Öljyseerumi on pullollaan hyvää tekeviä, korkealaatuisia öljyjä. Valkohilpan siemenöljyn korkea rasvahappokoostumus on lähes identtinen ihon oman talin kanssa, joten se imeytyy ihoon hetkessä ja tasapainottaa ihon omaa talin tuotantoa. Lisäksi se sisältää hiukean määrän E-vitamiinia. Kalaharin Meloninsiemenöljy on myöskin kevyt ja ihoon nopeasti imeytyvä öljy, joka vähentää tehokkaasti tulehdusta ihossa ja ylläpitää sen kosteustasapainoa. 

Raaka kaakao sisältää suuria pitoisuuksia magnesiumia, rautaa, kromia, sinkkiä ja kuparia. Nämä kaikki tekevät hyvää erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa. Lisäksi öljyseerumissa on mm. ihoa uudistavaa ja tulehdusta rauhoittavaa baobaböljyä, ihon rakennetta parantavaa cupuaçuvoita sekä palsamiköynnösuutetta, joka suojaa tehokkaasti ihosoluja hapettumasta. 


KUINKA KÄYTÄN?

Levitä öljyseerumia 1-3 painallusta ihollesi puhdistuksen sekä kasvoveden kerrostuksen (+ tarvittaessa vesimäisen seerumin) jälkeen. Kun jätät ihon hieman kosteaksi kasvovedestä, saat öljyn levittymään iholle vaivattomasti ja sen imeytyvyys ihoon paranee. Voit jatkaa ihonhoitorutiiniasi tämän jälkkeen halutessasi vielä kasvovoiteella, mutta voit halutessasi korvata öljyseerumilla voiteen kokonaan. 

 

KENELLE SOPII?

Cocoa & Coconut Skin Barrier Protection Oil on ihanteellinen erityisesti kosteusköyhän, herkän, ärtyneen ja ikääntyvän ihon hoidossa, mutta myös sekaihoinen hyötyy öljyn tuomasta suojasta erityisesti talviaikaan. 


AINESOSAT (INCI)

Limnanthes Alba Seed Oil, Citrullus Lanatus Seed Oil*, Adansonia Digiata Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Theobroma Cacao Seed Extract, Phytosteryl Macadamiate, Schisandra Chinensis Fruit Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*

*= luomu raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.