Nara Skin Balm 20ml

Nara Skin Balm 20ml

45,00 €
sis. 24 % ALV
Taivaallinen, ihoa rauhoittava balsami palauttaa ihon suojamuurin, auttaa pitämään huokoset puhtaana ja rauhoittaa tulehduksia.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Nara Skin Balm on taivaallinen, juokseva balsami, joka palauttaa ihon suojamuurin. Balmi sopii normaali-ihoisesta aina rasvaiseen ihoon saakka ja on mainio tuote myös meikin alle.

Balmin villinä kerätty ja kylmäpuristettu pääraaka-aine namibialainen !Nara- siemenöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja ja uudistaa kuivaa, herkkää ihoa jättäen sen pehmeäksi ja elinvoimaiseksi. Vesimeloninsiemenöljy pitää huokoset puhtaana, baobaböljy pehmentää ihoa ja vähentää tulehduksia, tamanuöljy ja babassuöljy antaa luonnollista suojaa ihollesi. Lisäksi balmi sisältää vihreää teetä, joka estää talia hapettumasta. 


KÄYTTÖ

Balmin paikka ihonhoitorutiinissasi on kaikkein viimeisimpänä - puhdistuksen, hoitonesteen ja seerumin jälkeen. Pumppaa balmia pieni nokare kädellesi ja levitä hieman hoitonesteestä / seerumista kostealle iholle, niin saat balmin imeytymään vaivattomasti ihoon. Huomioithan, että vain pieni määrä riittää mainiosti koko kasvoihin. Nyrkkisääntö on, että mikäli iho jää öljyiseksi balmin levityksen jälkeen, olet laittanut tuotetta liikaa. 


AINESOSAT (INCI)

Acanthosicyos Horridus Seed Oil (!Nara), Citrullus Lanatus Seed Oil (Kalaharin vesimeloninsiemen)*, Calophyllum Tacamahaca Seed Oil (tamanu)*, Adansonia Digitata Seed Oil (baobab)*, Polyglyceryl-3 Beeswax, Orbignya Oleifera Seed Oil (babassu)*, Camellia Sinensis Leaf Extract (vihreä tee), Phytosteryl Macadamiate, Myrica Cerifera Fruit Wax, Distarch Phosphate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Auringonkukka)) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Leaf Extract*

* = luomu raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.