Nourishing Facial Oil- kasvoöljy 30ml
Nourishing Facial Oil- kasvoöljy 30ml

Nourishing Facial Oil- kasvoöljy 30ml

55,00 €
sis. 24 % ALV
Ylellinen, ravinteikas ja täysin luomu kasvoöljy tarjoaa ihollesi kosteutta ja hyvinvointia.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Ylellinen, ravinteikas ja täysin luomu kasvoöljy tarjoaa ihollesi kosteutta ja hyvinvointia. Huolella valitut hoitavat aineosat korjaavat ihon pintaa, stimuloivat kollageenin tuotantoa sekä auttavat vähentämään juonteita.

Antioksidanttisen kasvoöljyn aktiiviaineet, kuten viinirypäleensiemenöljy, aprikoosiöljy, mustaherukka, ruusunmarjan- ja lakansiemenöljy, ruusunlehdet, omenansiemenöljy ja E-vitamiini parantavat ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittavat ihoa, suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä sekä ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vain ihania hoitavia luomu raaka-aineita, ei muuta!Kasvoöljyssä on hyvin mieto luonnollinen tuoksu, joka tulee ruusuista ja pioneista.  


AKTIIVISET RAAKA-AINEET JA NIIDEN HYÖDYT

Viinirypäleen siemenöljy - Viinirypäleen siemenöljy on kevyt ja hyvin imeytyvä öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin kuivalle ja ärtyneelle iholle sen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sisältää runsaasti linoleenihappoa ja E-vitamiinia.

Aprikoosi - Aprikoosiöljy piristää ja syväkosteuttaa kuivaa ihoa, ja ikääntyvä iho hyötyy tämän ravitsevan öljyn parhaista ominaisuuksista. 

Mustaherukka - Mustaherukan lehdissä on limakalvoja supistavia parkkiaineita, haihtuvia öljyjä, C-vitamiinia, kivennäisaineita sekä flavonoideja. Kansanperinteessä lehtiä käytettiin kihtilääkkeenä, ja niistä tehtiin reumakylpyjä. Lehtien tärkeimmät ainesosat ovat polyfenolit ja antioksidanttiset triterpeenit. Mustaherukka sisältää myös verisuonia suojaavia antosyaaneja ja flavonoideja. 

Ruusunmarja - Ruusunmarjan siemenöljy sisältää runsaasti linolihappoa ja A-vitamiinin esiastetta, jotka rikkoutuvat lämmöntalteenoton avulla. Kylmäpuristetun öljyn uuttaminen on monimutkaista, mutta teemme sen, jotta voimme säilyttää öljyn parhaat ominaisuudet. Ruusunmarjan siemenöljy muun muassa hidastaa ihon ikääntymistä, tasapainottaa ja syväkosteuttaa. 

Lakansiemenöljy - Lakka on yksi arvokkaimmista suomalaisista luonnonmarjoista. Se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Korkeiden C- ja E-vitamiinipitoisuuksien ansiosta lakka ravitsee, vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Se myös sitoo kosteutta ihoon. Lakka sisältää myös runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, fytoesteroleja ja antioksidantteja. 

E-vitamiini - E-vitamiini on elimistön tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta. Sillä on myös lievä tulehdusta alentava vaikutus. 


KENELLE HYDRATING FACIAL OIL SOPII?

Sopii kaikille ihotyypeille. 


KUINKA KÄYTÄN TUOTETTA?

Kasvoöljyn paikka on ihonhoitorutiinisi viimeisenä tuotteena. Iholle tulee antaa pohjalle ensin runsaasti vesikosteutta kasvovedestä ja seerumista, jonka jälkeen kosteus lukitaan iholle kasvöljyllä. Voit käyttää kasvoöljyä kosteusvoiteen sijasta ja levittää sen suoraan hieman seerumista kostealle iholle, sekoittaa öljyn kosteusvoiteen sekaan tai taputella pari pisaraa öljyä kosteusvoiteen päälle. 


AINESOSAT (INCI)

Vitis Vinifera seed oil* (Grapeseed), Prunus Armeniaca (Apricot oil), Ribes Nigrum Leaf Oil* (Blackcurrant), Rosa Canina Seed Oil* (Rosehip), Rosa Majalis* (Rose Petal), Pyrus Malus Seed Oil*, (Apple), Rubus Chamaemorus Seed Oil* (Cloudberry), Tocopherol (Natural Vitamin E), Natural Parfum

*100% luonnollinen, 99% luomua tai villinä kasvaneita raaka-aineita

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.