Palmarosa Suolasaippua 70g
Palmarosa Suolasaippua 70g
Loppunut

Palmarosa Suolasaippua 70g

8,90 €
sis. 24 % ALV
Ihoa desinfioiva ja kosteutta sitova suolasaippua erityisesti vartalon päivittäiseen puhdistukseen.
Loppunut

Suolasaippua on ihana luonnollinen ihonhoitotuote, joka sopii erityisesti vartalon pesuun. Käsityönä valmistettu saippua on täysin vegaaninen, luonnollinen ja lisäaineeton.

Suolasaippuan ominaisuuksiin kuuluu kosteuden sitominen, eli se kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla kun suolan mineraalit parantavat ihon yleistä hyvinvointia. Koska suolalla on desinfioiva vaikutus, saippua sopii paitsi puhdistamaan epäpuhtauksia, myös poistamaan tehokkaasti hien hajua. Tätä saippuaa kannattaa siis kokeilla esimerkiksi rintakehän / selän epäpuhtauksiin sekä kainaloiden pesuun. Palmarosan eteerinen öljy tuoksuu ruusulle ja pelargonialle ja se ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä uudistaa solukudosta. Voimakkaasti antibakteerisena öljynä se tasapainottaa talineritystä sekä tuhoaa viruksia ja bakteereja hoitaen siten tulehtunutta ihoa.

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä. Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissamme ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä mitään kemikaaleja. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön.

Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle. Saippuoissamme on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa.


NÄIN KÄYTÄT

Kastele suolasaippuaa hieman ja hiero sitä hetki puhtaiden kämmenien välissä, jotta tuotetta irtoaa käsiin. Hiero tämän jälkeen iholle ja huuhtele. Mikäli kaipaat desinfioivampaa vaikutusta, voit antaa suolasaippuan vaikuttaa iholla hetken aikaa ennen huuhtomista. Säilytä pala ilmavasti, jotta se pääsee kuivumaan kunnolla käyttökertojen välillä.


AINESOSAT (INCI)

Maris sal (merisuola), *Sodium cocoate (kookosöljy), aqua (vesi), *sodium shea butterate (shea), Sodium olivate (oliiviöljy), *Sodium castorate (risiiniöljy), *Cympopogon martini (palmarosa), **Geraniol, **Linalool, **Limonene


*Luomuraaka-aine

**Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.