Pohjolan marjat Vartaloöljy 150ml
Loppunut

Pohjolan marjat Vartaloöljy 150ml

25,90 €
sis. 24 % ALV
Hurmaavan tuoksuinen, hyvin imeytyvä vartaloöljy kaikille ihotyypeille.
Loppunut

Kosteuttava, ravitseva ja antioksidanttirikas vartaloöljy ihosi hyvinvointiin. Tämä hurmaavan tuoksuinen vartaloöljy antaa ihollesi pehmeyttä ja elastisuutta. Kaikille ihotyypeille sopiva ja nopeasti imeytyvä vartaloöljy ei jätä ihoa öljyisen tahmaiseksi vaan ihanan pehmeäksi, sileäksi ja kosteutetuksi. Tätä öljyä voi käyttää myös kylpyyn sekä hierontaöljynä.

Viinirypäleensiemenöljy on runsaasti E-vitamiinia sisältävä öljy ja se on erittäin kevyt ja hyvin imeytyvä. Viinirypäleensiemen öljyllä on runsaasti ihania vaikutuksia iholle, se rauhoittaa, kirkastaa ihoa, hillitsee ikääntymisen merkkejä ja säilyttää loistavasti kosteuden iholla.

Kauraöljy on hellävarainen ihon hyvinvointia edistävä öljy. Sen beetaglukaanit suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, lukitsevat kosteutta ihoon, toimivat iholla prebiootteina tasapainottaen ihon bakteerikantaa. Kauraöljy rauhoittaa hilseilevää ja kutiavaa ihoa ja edistää ihon tasapainoista toimintaa.

Ruusunmarja öljy sisältää runsaasti A-vitamiinia eli retinolia, joka uudistaa ja elvyttää ihoa nopeasti. Ruusunmarja öljyn luonnolliset rasvahapot elvyttää, vahvistaa ja suojaa ihoa.

Mustikansiemen öljy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia sekä rasvahappoja, jotka auttavat ihoa uudistumaan ja vahvistumaan.


NÄIN KÄYTÄT

Hiero öljy puhtaalle iholle. Maksimoi vartaloöljyn hyöty ja käytä öljyä kostealle iholle suihkun tai kylvyn jälkeen. Näin myös käytettävän öljyn määrä on pienempi.

Voit käyttää vartaloöljyä myös kylpyvedessä (sopii myös lasten kylpyveteen) tai jalkakylvyssä. Lisää silloin muutama tippa öljyä veteen.

Vartaloöljy sopii myös loistavasti hierontaöljyksi.


AINESOSAT (INCI)

*Vitis vinifera seed oil (viinirypäle/grapefruit), **Avena sativa kerner oil (kaura/oat), *Rosa canina seed extract (ruusunmarja/rose hip), **Vaccinium myrtillys seed oil (mustikka/bilberry), Tocopherol (E-vitamiini/ vitamin E), ***parfym, linalool


*Luomu raaka-aine / Organic

**Suomalainen raaka-aine/ Pure from Finland

***Luonnollinen tuoksuöljy/Natural parfym oil

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.