Puhdistusbalmi Hellävarainen Kaura 156ml

Puhdistusbalmi Hellävarainen Kaura 156ml

38,90 €
sis. 24 % ALV
Hellävarainen ja kosteuttava balm to milk puhdistusbalmi normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Puhdistaa iholta epäpuhtaudet sekä meikin kuivattamatta ihoa.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Ihoa kosteuttava ja rauhoittava puhdistusbalmi normaalille, kuivalle ja herkälle iholle jokapäiväiseen käyttöön. Tässä ylellisessä puhdistuotteessa yhdistyvät öljy- sekä maitopuhdistuksen parhaimmat ominaisuudet. Puhdistusbalmi puhdistaa iholta hellävaraisesti niin epäpuhtaudet kuin meikin, myös silmämeikin. Ihoa kosteuttava ja rauhoittava puhdistusbalmi antaa ihollesi puhtaan ja raikkaan silkin pehmeän tunnun, kuivattamatta lainkaan.

Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta sekä punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa. Kotimainen kauraöjy kosteuttaa ja rauhoittaa sekä tasapainottaa ihon toimintaa. Antibakteerinen jojoba normalisoi ihon toimintoja.


NÄIN KÄYTÄT

Hiero balmia ensin hieman käsiesi välissä, jotta saat putsariin notkeutta. Vie tämän jälkeen kuiville kasvoille ja pyörittele 1-2 minuutin ajan. Kostuta tämän jälkeen kasvot ja jatka vielä hetki pyörittelyä. Balmi muuttuu veden kosketuksesta maitomaiseksi, huuhtele lämpimällä vedellä. Puhdistusbalmilla voit puhdistaa myös vedenkestävän silmämeikin.


AINESOSAT (INCI)

 **Simmondsia chinensis seed oil (jojoba), Glyserin, *Avena sativa kernel oil (kaura), ***Sucrose stearate, ***Sucrose palmitate, ***Rosa damascena flower water (ruusuvesi), Rosmarinus officinalis leaf extract/Helianthus annuus seed oil

*Suomalainen raaka-aine

**Luomu raaka-aine

***COSMOS/Ecocert hyväksytty raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.