Purifying Toner- kasvovesi 150ml

Purifying Toner- kasvovesi 150ml

38,00 €
sis. 24 % ALV
Erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle ihotyypille suunnattu kasvovesi tasapainottaa ja rauhoittaa epäpuhtauksista kärsivää ihoa.

Purifying Toner on suunniteltu hoitamaan erityisesti seka- ja rasvoittuvaa ihotyyppiä. Kasvovesi on pullollaan antioksidantteja, jotka auttavat ihoa suojautumaan ulkoisia haittatekijöitä, kuten vapaita happiradikaaleja vastaan. Kasvoveden tähtiraaka-aineena on kolloidinen hopea, joka auttaa säilyttämään ihon luonnollisen tasapainon. Hopea mm. tasapainottaa talintuotantoa, rauhoittaa punoitusta ja tuo helpotusta ihon kutinaan. 

Kasvovedessä on hyvin mieto, luonnollinen tuoksu, joka tulee ruusuista ja pioneista. Tämä tuote on vegaaninen.


KUINKA KÄYTÄN?

Kasveden paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen jälkeen ennen seerumia, hoitovoidetta ja kasvoöljyä. Suihkuta muutama suihkaus puhtaalle iholle ja painele käsin tehostaaksesi kosteuden imeytymistä. Jos ihosi on kuiva, kokeile kasvoveden kerrostusta kosteuden maksimoimiseksi. 


AINESOSAT (INCI)

Aqua, Cistus Ladaniferus (Rock Rose) Water*, Glycerin*, 1,3-propanediol, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract & Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract*, Colloidal Silver, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Benzyl Alcohol, DehydroAcetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Natural parfum

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.