Raspberry Facial Protection Oil- kasvoöljy 30ml
Loppunut

Raspberry Facial Protection Oil- kasvoöljy 30ml

43,00 €
sis. 24 % ALV
Ihoa tehokkaasti suojaava ja kosteutta sitova kasvoöljy suojaa ihoa myös uv-säteilyltä sekä sinivalolta.
Loppunut

Tämä kasvoöljy on täynnä todella korkealaatuisia, kylmäpuristettuja öljyjä! Sen sisältämässä makadamiaöljyssä on korkea, ihon talia lähellä oleva rasvahappokoostumus, joten se imeytyy ihoon nopeasti, estää ihon pintakerrosten kuivumista ja antaa ihollesi silkinpehmeän tunteen. Antioksidanttirikkaat vadelmansiemenöljy ja buritiöljy antavat ihollesi luonnollista suojaa viimalta, UV-säteilyltä, saasteilta sekä älylaitteiden siniseltä valolta. Öljy on koostumukseltaan kevyttä, joten se sopii mainiosti myös meikinalusöljyksi. Sopii kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle iholle.


NÄIN KÄYTÄT

Lisää öljyä 1-3 tippaa hoitoveden sekä seerumin päälle. Öljy imeytyy ihoon hetkessä ja sopii mainiosti myös meikinalusöljyksiVoit sekoittaa myös pumppauksellisen Green Tea Skin Hydratoria öljyn sekaan, jolloin saat aikaan super kevyen, mutta kosteuttavamman koostumuksen. 


AINESOSAT (INCI)

Macadamia ternifolia seed oil*, Rubus idaeus seed oil*, Simmondsia chinensis oil*, Theobroma grandiflorum seed butter**, Mauritia Flexuosa Fruit Oil**, Rubus Idaeus Seed Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

*= cold pressed, organic

**=wild crafted

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.