Regenerating Serum- kasvoseerumi 30ml

Regenerating Serum- kasvoseerumi 30ml

69,00 €
sis. 24 % ALV
Kun pelkkä kosteutus ei riitä! Tämä tehoseerumi syväkosteuttaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Regenerating Serum on intensiivisesti kosteuttava ja kiinteyttävä tehoseerumi, joka aktivoi ihon uusiutumiskykyä ja ehkäisee ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä ihossa. 

Pitkävaikutteinen seerumi sisältää erityisen runsaasti SOD-entsyymiyhdistettä (superoksididismutaasi), joka suojaa soluja hapettumiselta ja ikääntymiseltä sekä ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. SOD-entsyymi on elimistössämme luontaisesti esiintyvä aine, jota on kaikissa soluissa. SOD:n määrä elimistössä alkaa kuitenkin laskea 25 ikävuoden jälkeen. SOD on yksi tehokkaimmista ja voimakkaimmista antioksidanteista.

Seerumi sisältää myös useita resveratrolin lähteitä. Resveratrol on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa hyvin vapailta radikaaleilta. Todellinen tehococktail luonnollisista raaka-aineista! 


AKTIIVISET RAAKA-AINEET JA NIIDEN VAIKUTUKSET

Aloe Vera - Aloe Vera auttaa ihoa uudistumaan. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat ihoa heikentäviä vapaita radikaaleja vastaan. Aloe Vera vahvistaa ja suojaa herkkää ihoa, ja sen sisältämät entsyymit auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja sekä edistävä aineenvaihduntaa.

Kirsikka - Orgaaninen kirsikansiemenöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja. Kirsikka edistää kollageenisynteesiä ja ihon paranemisprosesseja.

Marula - Marula on hyvin ravitseva ja kevyt öljy, joka imeytyy ihoon nopeasti. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää aminohappoja, välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja, joilla kaikilla on myönteinen vaikutus ihoon. 

Veriappelsiini - Veriappelsiinit sisältävät enemmän vitamiineja ja antioksidantteja kuin tavalliset appelsiinit. Veriappelsiini poistaa ihosta kuona-aineita ja tehostaa solujen välistä aineenvaihduntaa sekä SOD-entsyymin tuotantoa. Ne estävät tehokkaasti soluvaurioita ja siten suojaavat ihoa rappeutumiselta ja edistävät terveyttä. Iho kirkastuu ja juonteet saavat kyytiä. 

Granaattiomena - Granaattiomenan antioksidatiivinen vaikutus suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Lisää ihon kimmoisuutta sekä pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Stimuloi ihosolujen uusiutumista ja hillitsee ihoärsytystä.

Meripihka (amber) - Meripihka on vaikuttava aine, joka edistää solujen hengitysprosessia ja solujen välistä energiaa. Meripihkan antioksidantit ja antimikrobiset ominaisuudet auttavat suojaamaanihoa ympäristö- ja UV-vaurioilta. Meripihka edistää aineenvaihduntaa ja parantaa ihon rakennetta.


KENELLE REGENERATING SERUM SOPII?

Regenerating Serum sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat iholleen tehokasta lisäkosteutustaa, kirkkautta ja ihon tasoitusta. Ihanteellinen erityisesti +35 iholla. 


KUINKA KÄYTÄN?

Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, ennen kasvovoidetta / kasvoöljyä. Levitä seerumi kasvovedestä himan kostealle iholle. Tuote on hyvin riittoisaa, joten vain pieni määrä riittää koko kasvoille. 


AINESOSAT (INCI)

Aqua (Spring Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Avium (Cherry) Kernel Oil*, Sclerocarya Birrea Seed (Marula) Oil*, Citrus Sinensis (Blood Orange) Fruit Extract*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Argania Spinosa (Argan) Oil*, Amber Extract, Psidium Guajava Fruit (Guava) Extract*, Squalane, Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate, Euterpe Oleracea Fruit (Acai) Extract, Aristotelia Chilensis Fruit (Maqui) Extract*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Natural Parfum

100% luonnollinen, 91,4% luomuatai villinä kasvaneita raaka-aineita
 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.