Regenerating Day & Night Cream- kosteusvoide 50ml

Regenerating Day & Night Cream- kosteusvoide 50ml

59,00 €
sis. 24 % ALV
Tehokkaasti ihoa suojaava, kiinteyttävä ja syväkosteuttava anti-age kosteusvoide aikuiselle iholle.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Regenerating Day & Night Cream on tehokkaasti ihoa suojaava, kiinteyttävä ja syväkosteuttava anti-age kosteusvoide aikuiselle iholle. Voide ennaltaehkäisee ja korjaa juonteita, uudistaa ihoa sekä lisää sen kestävyyttä ja elastisuutta. Voide ravitsee syvältä, ja sen sisältämä kantasoluyhdiste suojaa ihon omia kantasoluja. Kasvovoiteessa on hyvin mieto luonnollinen tuoksu, joka on peräisin ruusuista ja pioneista. 


AKTIIVISET RAAKA-AINEET JA NIIDEN HYÖDYT

Valkoinen ruusu (white rose) - Valkoinen ruusu palauttaa ihon kimmoisuuden ja tukee ihon kiinteytystä. Rauhoittava ja vahvistava ruusu sopii myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Kevyesti ihoa viilentävä vaikutus.

Kokum (kokum butter) - Kokum voi kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Kokum voin antioksidanttisten ominaisuuksien yhdistelmä tekee siitä erinomaisen ainesosan ennalta ehkäisemään ihon ikääntymistä ja vahvistamaan ihon omaa suojakerrosta. 

Mango - Mangovoilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka ovat hyviä ihon korjaamiseen. Mangovoi on ihoa pehmentävä, rauhoittava ja kosteuttava raaka-aine. Se suojaa ihoa ja häivyttää pieniä juonteita.

Helokkiöljy (evening primrose) - Helokkiöljyä käytetään erityisesti iho-ongelmiin ja hormonitoiminnan tasapainottamiseen. Helokkiöljy tasoittaa hienoja juonteita ja uudistaa ihosoluja tehokkaasti. Runsaasti GLA-rasvahappoja sisältävä helokkiöljy suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Cirtuin complex- yhdiste - Sirtuin complex -yhdisteen (INCI-listassa nimellä Saccharomyces/Podophyllum Peltatum Ferment Filtrate) on osoitettu lisäävän sirtuiinien aktiivisuutta, mikä puolestaan parantaa solun toimintaa ja viestintää, jotta solut toimisivat tehokkaammin. Sirtuiinit ovat proteiineja, jotka säätelevät solujemme tärkeimpiä biologisia reittejä. Näiden proteiinien on osoitettu vaikuttavan ikääntymiseen ja stressin sietokykyyn. Sirtuin tehostaa solujen selviytymistä vaurioista edistäen samalla solujen pitkäikäisyyttä. Meidän tuotteissamme tämä ainutlaatuinen yhdiste fermentoidaan ja sitten tuote sentrifugoidaan aktiivisten aineiden vahvistamiseksi. 


KENELLE REGENERATING DAY & NIGHT CREAM SOPII?

Voide sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteusvoiteeltaan uudistavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Ihanteellinen +35 iholla. 


KUINKA KÄYTÄN?

Kosteusvoiteen paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen, kasvoveden sekä seerumin jälkeen, ennen kasvoöljyä. Levitä kosteusvoidetta hieman kasvovedestä / seerumista kostealle iholle, jolloin hyvin pieni määrä voidetta riittää koko kasvoille. Jatka rutiinia tarvittaessa kasvoöljyllä.


AINESOSAT (INCI)

Aqua (Spring Water), Rose Alba (White Rose) Extract,* Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate,Garcinia indica (Kokum) Butter*, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Sclerocarya Birrea (Marula) Oil*,Glycerin*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Saccharomyces/Podophyllum Peltatum Ferment Filtrate, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract*, Lactobacillus/Clover Flower Ferment, Perilla Frutescens Extract, Amber Extract, Yeast Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Natural parfum

* 100% luonnollinen, 86,2% luomua ja villinä kasvaneita raaka-aineita

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.