Saga Balancing Serum 30ml

Saga Balancing Serum 30ml

52,00 €
sis. 24 % ALV
Ihon toimintoja tasapainottava seerumi erityisesti rasvaisen,- sekaihon ja epäpuhtaan ihon tarpeisiin.

Saga Balancing Serum on ihon toimintoja tehokkaasti tasapainottava seerumi erityisesti rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon tarpeisiin. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon nopeasti sitä rauhoittaen. Raikastaa ihon ja vähentää epämukavuuden tuneetta. 


MITÄ SAGA SISÄLTÄÄ?

Koivunmahla - Saga on tehty koivunmahlapohjaan, joka tuo iholle kosteutta sekä runsaasti antioksidantteja. 

Katajavesi sekä katajauute - Tasapainottaa talineritystä

Mesiangervouute - Rauhoittaa ihoa tehokkaasti, vähentää punoitusta ja kuumotusta, tuo iholle runsaasti antioksidantteja.

Bisabolol - Rauhoittaa ihoa tehokkaasti, vähentää punoitusta.


KUINKA KÄYTÄN?

Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, ennen kosteusvoidetta ja kasvoöljyä. Seerumi on kätevässä pipettipullossa, josta sitä on helppo annostella. Lisää seerumi kostealle iholle kevyesti painellen, erityisesti jos ihollasi on epäpuhtauksia. Jatka rutiinia ihotyyppisi mukaisella kasvovoiteella ja / tai kasvoöljyllä.


AINESOSAT (INCI)

Betula Pendula Sap, Juniperus Communis Fruit Water, Filipendula Ulmaria Extract, Bisabolol, Juniperus Communis Fruit Extract, Glycerin, Tocopherol, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Lysolecithin, Pullulan, Silica, Aqua, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Sodium Hydroxide

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.