Sointu- äänimaljahoito + yllätyslahja

Sointu- äänimaljahoito + yllätyslahja

109,00 €
sis. 24 % ALV
Kun lahjan saaja saapuu hoitoon, saa hän valita yllätyskoristamme mieluisan yllätystuotteen mukaansa! Korissa mm. kasvovesiä, vartalotuotteita, saippuoita yms.

Jos kaipaat kokonaisvaltaista rentoutumista, tämä hoito on sinua varten. Hoito alkaa lempeillä, sinut syvärentoutuneeseen tilaan tuudittavalla Tiibetiläisten aanimaljojen soitolla. Maljoja voidaan soittaa keholla, jolloin pääset tuntemaan vahvemmin äänimaljoista lähtevät värähtelyt. Mikäli keholla soitolle löytyy jokin este, maljoja voidaan soittaa myös sointukylpymäisesti ympärilläsi. 

Äänimaljojen alkusoiton jälkeen siirrymme aromaattisen vartalohieronnan pariin. Hieronta toteutetaan hajuaistiisi resonoivalla, eteeristen öljyjen sekä kasviöljyn sekoituksella, ja valitusta eteerisestä öljystä riippuen, vaikutus on omanlaisensa. Syvärentouttava hoitokokonaisuus päätetään vielä äänimaljojen soittoon, joko keholla tai ympärilläsi asiakkaasta riippuen. Hoidon kokonaiskesto on 90min. Huom! Hoitoa ei suositella mikäli sinulla on sydämentahdistin, epilepsia, syöpä tai olet raskaana. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.