Tasapainottava Rosmariini Kasvovesi 100ml
Loppunut

Tasapainottava Rosmariini Kasvovesi 100ml

29,90 €
sis. 24 % ALV
Ihoa kosteuttava, talineritystä tasapainottava ja rauhoittava kasvovesi sopii erityisesti rasvoittuvan-, seka- ja epäpuhtaan ihon hoitoon.
Loppunut

Tasapainottava rosmariini kasvovesi on kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava ja ihon toimintaa tasapainottava kasvovesi. Se on ihanteellinen normaalille, rasvoittuvalle, seka- ja akneiholle sekä nuorelle iholle. Rosmariinivesi tasapainottaa, hillitsee ihotulehduksia ja puhdistaa. Sen raikas tuoksu virkistää ja elvyttää.

Mustaherukkauute on täynnä antioksidantteja sekä vitamiineja. Se kosteuttaa ja tasapainottaa sekä parantaa ihon suojautumiskykyä ulkoisia haittoja vastaan. Mustaherukkauutteen antibakteeriset ominaisuudet, omega 6 rasvat (linoleenihappo) sekä E-vitamiini antavat iholle suojaa, edistävät ihosolujen uudistumista sekä taistelevat tulehduksia vastaan.


NÄIN KÄYTÄT

Sumuta kasvovettä puhtaille kasvoille ja painele käsin hellästi ihoon. Halutessasi voit kerrostaa kasvovettä 2-7 kerrosta, jotta saat iholle aina sen tarpeita vastaavan kosteutuksen. Kasvovettä ei tarvitse pyyhkiä pois. Lisää kasvoveden jälkeen kosteille kasvoille seerumi sekä kasvoöljy / kasvovoide. 


AINESOSAT (INCI)

*Rosmarinus officinalis floral water (rosmariini/rosemary), Glyserin, Ribes nigrumfruit extract (mustaherukka/blackcurrant),**Benzyl alcohol, **Sodium benzoate, **Potassium sorbate

*Luomu raaka-aine/Organic

**Luonnollinen säilöntäaine/Natural preservative

 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.