Thyme Skin Hydrator 50ml

Thyme Skin Hydrator 50ml

49,00 €
sis. 24 % ALV
Erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja tulehtuneelle iholle kehitetty seerumi.

Thyme Skin Hydrator on kehitetty erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle sekä hoitamaan ihon tulehdustiloja.  Sen sisältämä tinjami vähentää tehokkaasti aknea ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja iholla.

Timjamin kaveriksi on valittu luonnollisesti piioksidia sisältävä bambu, joka pehmentää ihoa, auttaa mustapäiden kanssa ja sisältää antioksidantteja, proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Valkohytykkäsieni tuo iholle runsaasti kosteutta, vähentää tulehdusta ja tasoittaa epätasaista ihon sävyä.

Seerumiin on lisätty myös ripaus PHA- happoa, joka kuorii ihoa hyvin hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Se pitää ihon avoimena ja huokoset puhtaampana. Lisäksi PHA- happo sitoo kosteutta ihoon, tehostaa ihosolujen uusiutumista ja tuo iholle runsaasti antioksidantteja.


KUINKA KÄYTÄN?

Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, ennen kasvovoidetta- tai öljyä. Ravista tuotetta ennen jokaista käyttökertaa ja pumppaa 1-2 pumpullista kädellesi. Levitä kasvovesikostealle iholle. Jatka ihotyypillesi sopivalla kasvoöljyllä.


AINESOSAT (INCI)

Thymus Vulgaris Leaf Water*, Aqua, Bambusa Vulgaris Leaf*, Propanediol, Tremella Fuciformis (Snow Mushroom) Extract, Calcium gluconate, Gluconolactone, Potassium Sorbate, Citric Acid
* = luomu raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.