Universal Facial Serum 20ml
Loppunut

Universal Facial Serum 20ml

35,00 €
sis. 24 % ALV
Hoitava öljyseerumi, joka hellii jokaista ihotyyppiä. Ihana erityisesti kesäajan öljyksi!
Loppunut

Universal Facial Serum on ihoa tehokkaasti hoitava öljyseerumi, joka soveltuu loistavasti kaikille ihotyypeille. Se on tehty abessinianöljypohjaan, jonka rasvahappokoostumus on lähes samankaltainen ihon oman talin kanssa. Näin ollen öljy imeytyy ihoon hetkessä tasapainottaen sen toimintoja, kuten talintuotantoa. 

Valkohilpan siemenöljy ravitsee, pehmentää ja lukitsee kosteutta tehokkaasti ihoon. Kookosuute rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia. 


KENELLE UNIVERSAL FACIAL SERUM SOPII?

Tämä öljyseerumi sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat iholle suojaa ja haluavat lukita kosteutta tehokkaasti ihoon. 


KUINKA KÄYTÄN?

Öljyseerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on viimeisenä, hoitoveden ja seerumin jälkeen. Pumppaa pipetillä 2-3 tippaa kädellesi ja painele ihoon. Mikäli haluat muokata seerumin koostumusta vieläkin kevyemmäksi, voit sekoittaa sen joukkoon seerumia.


AINESOSAT (INCI)

Crambe Abyssinica Seed Oil, Limanthes Alba (meadowfoam) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Pulp Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.