Usva Cleansing Oil- puhdistusöljy 100ml
Usva Cleansing Oil- puhdistusöljy 100ml

Usva Cleansing Oil- puhdistusöljy 100ml

32,00 €
sis. 24 % ALV
Raikkaan metsäinen öljypuhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti meikin sekä epäpuhtaudet ilman kuivattavaa vaikutusta. Ihosta tulee syväpuhdistettu ja pehmoinen.
Toimitus 1-3 arkipäivää

ASIAKKAIDEMME SUOSIKKI!

Usva on ihoa tehokkaasti syväpuhdistava öljyputsari, joka sopii sellaisenaan käytettäväksi tai osaksi kaksoispuhdistusrituaalia. Alkuun geelimäinen koostumus sulaa iholla kevykesi öljyksi, joka puhdistaa risiiniöljyn ja viinirypäleen siemenöljyn voimalla vaivattomasti meikin, päivän aikana ihon pintaan kertyneet epäpuhtaudet sekä ilmansaasteet. Usva sisältää emulgaattorin, joten se huuhtoutuu vaivattomasti vedellä iholta. Miedon metsäinen tuoksu kuljettaa sinut keskelle raikasta havumetsää.

Usva sopii kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen se on erityisesti silloin, kun kaipaat syväpuhdistavaa tuotetta, sinulla on epäpuhdas / helposti tukkeutuva iho tai haluat hellävaraisen tuotteen aamupuhdistukseen. Usva sopii käytettäväksi myös osana kaksoispuhdistusta, ennen puhdistusemulsiota tai geeliä.


NÄIN KÄYTÄT

Ota 2-4 pumppausta Usva-öljygeeliä ja hiero sitä hetki käsissä, jolloin aluksi geelimäinen koostumus muuttuu öljyksi. Levitä tuote sen jälkeen kuiville kasvoille ja pyörittele sitä iholla hellästi noin 1-2 minuutin ajan. Huuhtele runsaalla vedellä tai pyyhi kasvot kostealla puhdistusliinalla. Jos teet kaksoispuhdistuksen, voit levittää geelin / emulsion kasvoille hierotun puhdistusöljyn päälle ja jatkaa pyörittelyä vielä minuutin ajan. Tämän jälkeen huuhtele kasvot.


AINESOSAT (INCI)

Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Sucrose Palmitate, Tocopherol, Olus Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Limonene

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.