Wheatgrass Soothing Mask- rauhoittava kasvonaamio 20g

Wheatgrass Soothing Mask- rauhoittava kasvonaamio 20g

37,50 €
sis. 24 % ALV
Erityisen rauhoittava vehnänorasnaamio tulehtuneelle, reaktiiviselle ja herkälle iholle.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Wheatgrass Soothing mask on ihoa super tehokkaasti rauhoittava, punotusoireita lievittävä ja ihon värisävyä tasoittava jauhenaamio. Yksinkertaisen raaka-ainekoostumuksensa ja rauhoittavien ainesosisensa vuoksi naamio sopii myös erittäin reaktiivisen ja herkän ihon hoitoon. Erityisen paljon tästä naamiosta pitävät ruusuiho, couperoottinen iho sekä akneiho.

Jauhenaamio sisältää runsaasti kauraa, vehnänorasta sekä vihreää mikrolevää, jotka yhdessä rauhoittavat tehokkaasti ihon tulehdustiloja, vähentävät punoitusta, tuovat iholle  runsaasti kosteutta ja tasoittavat ihon värisävyä.


KÄYTTÖ

Sekoita noin 1-2 teelusikallista naamiojauhetta pieneen määrään vettä tai viilentynyttä vihreää teetä. Lisää nestettä hiljalleen koko ajan sekoittaen, kunnes saat koostumuksesta ihanan kermaista. Levitä iholle ja anna vaikuttaa 10-15min. Huomioithan, että naamion tulisi pysyä koko ajan hieman kosteana, jotta se pysyy aktiivisena. Voit suihkutella naamion päälle suihkepullolla vettä tai painella vettä käsin kasvoille tai levittää naamion kasvoille ennen suihkuun menoa ja antaa vaikuttaa siellä. Huuhtele vaikutusajan jälkeen runsaalla vedellä ja jatka rutiinia lisäämällä iholle hoitonestettä, seerumia sekä kasvoöljyä.


KENELLE SOPII?

Kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat rauhoittavaa naamiota. Erityisen ihana ärtyneelle, tulehtuneelle, reaktiiviselle ja herkälle iholle. Ihanteellinen ruusufinni-iholle, couperoottiselle iholle, akneiholle ja herkälle iholle.


AINESOSAT

Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Wheat Grass Powder*, Distarch Phosphate, Chlorella Vulgaris, Lecithin, Beta-glucan, Pectin

*=organic

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.