Yoghurt Rejuvenating Mask 20g

Yoghurt Rejuvenating Mask 20g

32,00 €
sis. 24 % ALV
Tehokkaasti rauhoittava jogurtti- jauhenaamio. Parhaimmillaa epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle, mutta sopii myös kuivalle ihotyypille rauhoittavaksi tuotteeksi.

Yoghurt Rejuvenating Mask on jauhenaamio, jonka pääraaka-aineeksi on valikoitunut ihoa rehokkaasti rauhoittava ja punotusta lievittävä jogurttijauhe. Jogurttijauheessa on sekä kosteuttavia että prebioottisia ominaisuuksia. Kun puhdistat ihoasi, jogurttijauheen vettä sitovat proteiinit auttavat stimuloimaan hyvien bakteerien kasvua ja vähentämään samalla haitallisten bakteerien määrää. Se sisältää myös sinkkiä sekä A- ja B-vitamiineja, jotka kiinteyttävät, uudistavat ja hoitavat ihoa.

D-vitamiinirikkaan valkohytykkäsienen (Tremella) polysakkarideilla on luonnollisia kosteuttavia, ihoa korjaavia, antioksidanttisia ja antibakteerisia ominaisuuksia. Tremella voi toimia tulehdusta ehkäisevänä raaka-aineena iholle, ylläpitäen lipidi- ja kosteussuojaa.

Inuliini on prebiootti, joka uutetaan juurisikurin juuresta, kasvissokeripolysakkaridista. Sen lisäksi, että se kosteuttaa ihoasi, sillä on myös erinomainen kyky taistella vapaita radikaaleja vastaan.


KUINKA KÄYTÄN?

Sekoita noin teelusikallinen veteen tai vihreään teehen. Tee seoksesta notkeaa "puuroa" ja levitä iholle. Tuote toimii parhaala mahdollisella tavalla, kun pidät naamion koko ajan hieman kosteana. Voit suihkia suihkepullolla vettä aika-ajoin naamion päälle tai levittää naamion iholle suihkussa käynnin ajaksi. Anna vaikuttaa kasvoilla noin 10-15min. Huuhtele lämpimällä vedellä. 

Huom! Katsothan, että purkin sisään ei pääse pisaraakaan vettä, jotta naamio ei pilaannu ennen aikojaan. 


AINESOSAT (INCI)

Yogurt Powder, Xylitol, Tremella Fuciformis Extract, Lecithin, Inulin

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.