Hoitonesteet ja kasvovedet

Kasvovedet ja hoitonesteet ovat todellisia tehotuotteita ihon pintakuivuuden sammuttamiseksi. Jos meiltä kysytään, ovat hoitonesteet itseasiassa ihonhoidon tärkein tuote, sillä jokainen ihotyyppi tarvitsee vesikosteutta. Valikoimistamme löydät erilaisen koostumuksen omaavia ja eri käyttötarkoitukseen luotuja nesteitä jokaiselle ihotyypille. 

Kasvovesisuihkeet - Suihkeet ovat kevyitä, tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja virkistäviä kasvovesiä. Ne sopivat kevyen koostumuksensa ansiosta erityisesti seka- ja rasvoittuvan ihon syväkosteuttajiksi, mutta myös kuiva iho hyötyy näistä erityisen paljon, sillä koostumuksensa ansiosta kosteus pääsee tunkeutumaan syvälle ihoon. Halutessa kosteutusrituaalia voi täydentää suihkeen jälkeen vielä paksumman koostumuksen omaavalla hoitonesteellä, jolloin iho saa erityisen runsaasti ravinteita ja kosteutta.

Hoitonesteet - Hoitonesteet ovat kasvovesisuihkeista aavistuksen paksumpia koostumukseltaan. Hoitonesteillä on kyky tuoda ihoon runsaasti kosteutta, mutta ne ovat pullollaan myös ihoa samalla hoitavia ainesosia. Hoitonestettä voi kerrostaa iholle jopa 2-7 kerrosta niiden tehon maksimoimiseksi. Hoitonesteistä hyötyvät kaikki ihotyypit. 

Paksut hoitonesteet - Paksut hoitonesteet ovat loistavia hoitamaan ihoa erityisesti yöaikaan. Ne tuovat iholle vähemmän kosteutta, mutta sitäkin enemmän tehokkaasti ihoa hoitavia raaka-aineita. Mikäli ihosi on kuiva, kannattaa paksumman hoitonesteen alle suihkauttaa esimerkiksi kasvovesisuihketta. Rasvoittuvampi ihotyyppi hyötyy näistä sellaisenaan. 

11 tuotetta
  • Sivu 1 / 1