Nature's Neighbour

TALVINEN KAMPANJA!

Tilatessasi kaksi mitä tahansa Nature's Neighbour- sarjan tuotetta, lisäämme tilaukseesi automaattisesti täysikokoisen Rapberry Facial Protection Oil- kasvoöljyn! Lahjan arvo on 39€. Kampanja on voimassa marraskuun loppuun tai niin kauan, kun kampanjatuotteita riittää.Nature's Neighbour on kotimainen ihonhoitosarja, joka on usean vuoden tuotekehityksen tulos. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä Keravalla, jotta raaka-aineiden tuoreus voidaan aina taata. Luomu raaka-aineet tulevat tarkoin valituilta toimittajilta ja suuri osa raaka-aineista valmistetaan Nature's Neighnbourin omassa laboratoriossa. 

 Sarjan tarkoitus on tukea suomalaista ihoa sen vaihtelevissa sääolosuhteissa ja pitää iho kultaisella keskitiellä ihanilla hoitonesteillä, seerumeilla ja öljyillä. Sarjassa ei ole linjoja eri ihotyypeille, vaan tuotteita sekoitellaan keskenään niin, että jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus. Näin ollen sarja sopii niin kuivasta ihosta aina akneihoon.

Kaikki tuotteet ovat täysin vegaanisia eivätkä ne sisällä palmuöljyä tai sen johdannaisia. Niissä tuoksuvat tarkoin valittujen raaka-aineiden luonnolliset, miellyttävän lempeät tuoksut. Kaikki sarjan tuotteet on pullotettu valoa läpäisemättömään violettilasiin, jotta raaka-aineet pysyvät täydellisinä viimeiseen pisaraan saakka. 

13 tuotetta
  • Sivu 1 / 1