Nature's Neighbour


Nature's Neighbour on kotimainen ihonhoitosarja, joka on usean vuoden tuotekehityksen tulos. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä Keravalla, jotta raaka-aineiden tuoreus voidaan aina taata. Kaikki tuotteet sisältävät korkean määrän luomuraaka-aineita, jotka tulevat tarkoin valituilta toimittajilta. Suuri osa raaka-aineista valmistetaan Nature's Neighnbourin omassa laboratoriossa. 

 Sarjan tarkoitus on tukea suomalaista ihoa sen vaihtelevissa sääolosuhteissa ja pitää iho kultaisella keskitiellä ihanilla hoitonesteillä, seerumeilla ja öljyillä. Sarjassa ei ole linjoja eri ihotyypeille, vaan tuotteita sekoitellaan keskenään niin, että jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus. Näin ollen sarja sopii niin kuivasta ihosta aina akneihoon.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia Nara Skin Balmia lukuunottamatta eivätkä ne sisällä palmuöljyä tai sen johdannaisia. Niissä tuoksuvat tarkoin valittujen raaka-aineiden luonnolliset, miellyttävän lempeät tuoksut. Kaikki sarjan tuotteet on pullotettu valoa läpäisemättömään violettilasiin, jotta raaka-aineet pysyvät täydellisinä viimeiseen pisaraan saakka. 

21 tuotetta
  • Sivu 1 / 1