Puhdistustuotteet

Me täällä Uniccossa uskomme ihon hellävaraiseen hoitoon. Niinpä olemme valikoineet puhdistustuotteiksemme vain sellaisia tuotteita, jotka eivät ole liian peseviä eivätkä horjuta sen vuoksi ihon kosteustasapainoa. Valikoimastamme löydät oikean putsarin niin herkälle, kuivalle kuin epäpuhtaallekin iholle.

Puhdistusmaidot - Valitse puhdistusmaito erityisesti silloin, jos ihosi on kuiva, herkkä tai couperoottinen. Puhdistusmaidot pesevät ihon hellävaraisesti samalla ihon pintaa kosteuttaen ja pitäen huolta optimaalisesta kosteustasapainosta. 

Puhdistusöljyt ja puhdistusbalmit - Puhdistusöljyt,- ja balmit sopivat loistavasti jokaiselle ihotyypille, mutta ihanteellisia ne ovat erityisesti normaalille, helposti tukkeutuvalle, pintakuivalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Puhdistusöljyt liottavat ihon pinnalta ja syvältä ihohuokosista likaa, talia sekä ilmansaasteita kuitenkaan ihon pintaa kuivattamatta. Puhdistusöljyt ovat myös loistavia meikin puhdistukseen ja sopivatkin hyvin kaksoispuhdistuksen ensimmäisen vaiheen putsareiksi. 

Puhdistusgeelit - Puhdistusgeeli on hyvä valinta silloin, mikäli ihollasi ilmenee rasvaisuutta, epäpuhtauksia eikä ihosi pinta kuivu helposti. Puhdistusgeelit ovat myös loistavia kaksoispuhdistuksen toisen vaiheen putsareina.


6 tuotetta
  • Sivu 1 / 1